Mitt Våffel minne.. Våffel dagen..

(null)
Idag är det ju stora Våffel dagen och jag hann med en fika med mamma idag som gräddade dessa goda frasiga Våfflor vi kom på något "nytt" eftersom vi bakade förra helgen blev det över choklad man kan ha det på Våfflorna blev faktiskt jättegott till. Har ni ätit några Våfflor på Våffeldagen? 

Mitt Våffel-Minne: Jag vill gärna dela med mig ett av mina härliga minnen denna dagen är ändå lite speciell för mig. Jag är uppväxt på landet i ett jätte litet samhälle som vi bodde i då jag gick i skolan där, varje Tisdag serverades det kaffe och Våffla i vårt församlingshem egentligen för de äldre men eftersom jag hade min farmor och farfar där tog jag med mig skolkamraterna efter skolan och åt med mina farföräldrar en Våffla kostade 10 kronor, med saft eller kaffe till varje Tisdag efter skolan. Man för åt sig nästan på dem men för mig har alltid Våfflor varit speciella och idag jobbar jag faktiskt på ett Våffel cafe i stan (dock dyrare Våfflor idag 1 Våffla 15 kronor) den ända som inte är med oss idag och kan äta Våfflor är farfar som gick bort för några år sedan men farmor och jag gräddar emellanåt. 

Har ni någon Våffel historia eller ett härligt minne ni vill dela med er av lägg gärna in det under texten i kommentarsfältet..