Min första ”Meal preep”.

(null)
Lyckades göra en oplanerad "meal preep" idag det blev mer matlådor än beräknat gick inte efter någon speciell lista, hade ingen matsedel häller att gå efter gick enbart på magkänsla och på det jag brukar ev äta och tycka om jag hade planerat att göra det här en vecka och det blev idag. 

I följande lådor blev det
1. Korvstroganoff, utan ris.
2. Fisk, färdig sås och ris.
3. Köttbullar och pasta.
4. Pasta kyckling. 

Jag har aldrig gjort det här förut så det är första gången med matlådor, jag blev nöjd och tyckte det blev rätt så bra för en första gång. Andra gången kanske man planerar det bättre med matsedel och sådant och ut tänkts recept att gå efter osv. Jag hade tänkt fortsätta med meal preeps framöver, lådor kan vara skönt att ha färdiga om man till exempel kommer ifrån jobbet eller så känner man kanske inte slltid för att laga något då är matlåda ganska bra. 

Engelska-Spanska.

(null)
Engelska till Spanska är väl inte det lättaste men jag försöker så gott det går. Jag tänkte till extra igår och jag ska försöka lära ut Engelska till andra Spansktalande länder i vissa Spansktalande länder får dem inte lära sig Engelska dem kan inte ett ord Engelska, det här ska min lillasysters familj få när jag är klar med boken en handgjord bok Engelska-Spanska för att dem ska kunna läsa Engelska åtminstonde, det blir intressant att lära ut det här när vi träffar dem sedan i December månad jag har tid på att skriva en kortfattad bok på Engelska till dem.
Upp