Stort grattis till Katja & Jon Henrik.

(null)
Önskar Katja och Jon Henrik ett stort grattis till en finalplats, också önskar jag dem ett stort lycka till håller verkligen tummarna för att Jon Henrik skall gå vidare och ta hem vinsten. 🌷😃😃 Skall se finalen på tv nästa vecka och heja fram Jon Henrik jag har inte sett varje avsnitt men tittade extra igår, håller på honom eftersom jag är ett stort Jon Henrik fans. Det är så skoj att följa hans utveckling och framsteg. Hoppas verkligen på att han får chansen i år till en stor vinst! ödet ligger i tittarnas händer så rösta för fullt på Jon Henrik.

Varför skall Jon Henrik få en första plats/ta hem vinsten? Jo, jag tycker han är värdig det han vann aldrig Melodifestivalen så det här är han värdig, inte bara för att han inte tog hem vinsten i Melldifestivalen utan också för att hans nummer var verklighetsbaserat och han har något att berätta, latinska höfter har han och dans är hans element, hoppas få se han dansa mer i framtiden också. 
Min stora fråga till er läsare, för dem som tittar... vem röstade du på? Varför skall just din favorit vinna? Skriv gärna en kommentar nedanför. 
» Webbdagboken | |
Upp