» Bokrea, bokhandeln.

Årets bokrea har startat så jag tog mig till stan i eftermiddags och trottsade kylan, fyndade faktiskt två böcker efterråt. Och  smet sist in på Panduro en sväng fyndade ytterligare två skrivböcker till. Så idag blev det en del bokfynd ändå. För övrigt fanns det inte speciellt många böcker på just denna bokrean men den startade igår så det mesta kan vara rätt så utplockat. Bokhandeln går jag ofta på, en av mina favorit affärer liksom Panduro. 
 
Har ni fyndat böcker på bokrean? Isåfall vilka böcker.?! Släng gärna in en kommentar eller så.
 

» Melodifestivalen sista ronden.

Mello maten vi åt i Lördags, hemgjorda hamburgare.
 
... Bänkad framför tvn’ med popkorn, chips, läsk och godis tittar jag nu på Melodifestivalen tillsammans med vänner på annan ort ikväll vi gillar Mello och skämms inte. Sista ronden idag före Eurovision startar senare i Maj förra ronden satt jag publik i Göteborg. 

» Melodifestivalen på Scandinavium, Göteborg

Förra helgen besökte jag Göteborg och vi såg deltävling två av fyra på Scandinavium, genrepet. Denna gången får jag bänka mig i soffan och se på tv istället deltävling tre, och det görs i gott sällskap ikväll med vänner givetvis som också gillar Mello.
(null)
 
Tänker att jag lägger upp lite bilder här på just förra gångens genrep av Melodifestivalen. Igen vinnare utsågs under genrepet, genrepet är enbart övning inför kommande final.
Upp