Dagens lunch, paket & triss.

(null)
Idag blev det en liten låda lasagne köpt på vägen så att säga det går an när man inte är hemma, annars är den faktiskt inte särskilt god inget jag skulle välja i första hand igentligen men eftersom jag är iväg på annat håll så får det bli något enkelt.. föredrar annars hemlagad ladagne inte köpt..
(null)
Lite Fredagsnöje spelsr triss då och då nu vart det längesen som jag köpte lotter men hade tänkt att börja spela lite då och då igen vann ju på bingolotto förra veckan så för hoppningsvis blir det någon form av vinst snart .. det håller vi väl tummarna för..
(null)
Jag har fått en julklapp från jobbet idag en jätte ful väska men värt att använda den ändå well den fungerar iallafall till något att ha pyssel eller ipads i till exempel dock kunde dem ha valt en snyggare färg eller? 🙈nu jobbar jag inte särskilt länge till några dagar pterstår det innan "Jul ledighet" känns bra, också skönt att ha något att komma tillbaks till det är ett /en kort "lov", ledighet men det räcker gott och väl för jag gillar att jobba när jag väl är på plats nästa år ska jag jobba mera. 
Upp