Beaconlindad kyckling med pasta.

(null)
Redo att föras in i ugnen.. kyckling, beacon, och lökskivor..
(null)
Provade att laga något nytt och det blev beaconlindad kyckling, med ugnsstekt tomat och lök, och kokt pasta serverat med kokt sparris... jätte gott.. gick inte efter något recept. 
» Webbdagboken | | Kommentera |

Hyllning till Michael Jackson.

(null)

Kära Michael .

Om vi hade kännt varandra skulle du och jag ha stora djupa samtal med varandra om allt och ingenting. Idag skulle du fyllt 60 år jag följde dig fram tills du fyllde 50 idag har det gått 9 år sedan din död, världen stannade då upp när du dig du fick en hel värld att gråta och bryta ihop än idag sörjer vi dig, hoppas att du tar hand om din far som också gick bort i somras, två stora ikoner. Idag ägnar jag mig åt att lyssna på din musik, tänka en extra tanke till din familj och extra tanke går till din mor Katherine. Jag ser att dina barn gör framsteg och det är mycket roligt att få följa dem på sin egna livsresa hoppas på att få träffa dem en dag, dem är ju en liten del av dig Michael. För mig var Michael mer än bara en förebild han var allt, musiken stannar i mitt hjärta liksom är en del av min själ. Michael för mig är än idag min största idol, förebild jag är glad att jag valde just han idag förstår jag varför vilket jag också är tacksam till. Han är en av världens mest största legender, största stjärnan som gått på denna planet. Tack Michael för din musik, du är fortfarande en del av mig. My dear 


Michael Jackson, King of pop 

29 August 1958-2009.


» Film & Tv, serier, och spel. | | Kommentera |

Frisören.

(null)
Mitt hår före och efter..
Gick till frisören idag och kapade en del hår, fick även special shampoo för håret eftersom det mesta trillar av. Det är sällan som jag dock går till frisören men framöver får det bli betydligt oftare jag är nöjd med resultatet också fick jag en ny frisörska som var mycket duktig på det hon gjorde så jag tror jag återkommer till henne vid de tillfällen jag skall klippa mig på nytt. Nu känns håret kort men nytt och fräscht jag har tom haft kortare hår än så som jag har just nu, när vi var utomlands satte vi i en del flätor i håret och sen jag själv tog ur dem har håret växt enormt mycket men det var mycket slitet och ojämt. Nu känner jag mig rätt så fräsch ändå. 
» Webbdagboken | | Kommentera |
Upp